BoekCamping Yelloh Village Etoile des Neiges
Kinderen activiteiten
Kom uw batterijen opladen tussen het meer en de bergen op een 5-sterrencamping

Kinderen activiteiten

De beste vakanties voor ouders zijn die vakanties, waarbij de kinderen bezig worden gehouden. “L'Etoile des neiges” biedt uw kinderen veel vrijheid. Zij zullen snel hun eigen plek vinden...

Uw kinderen kunnen profiteren van verschillende ludieke en sportieve omgevingen:
een speeltuin met een draaimolen, een schommel en een grote hut met een hangbrug, glijbaan... een omgeving voor multi sporten, een tennisbaan, een tafeltennistafel, een opblaasbaar kasteel...

Onze activiteitenbegeleiders zijn er om uw kinderen te vertroetelen en hun een gevarieerd programma te bieden, dat past bij elke leeftijd.

De Mini-club (5/7 jaar en 8/12 jaar)

Afhankelijk van de leeftijd: ateliers, schminken, schat zoeken, spelletjes in de natuur, mini spektakels, dansen met mascotte Yellito, mini disco...en ook worden kermissen, olympiades en ontdekkingsrally's georganiseerd...

Babys en kleuters (minder dan 5 jaar)

Onder uw toezicht kunnen ze overdekt en verwarmd in het pierenbad spelen.
De rust in ons dorp is goed voor kleine kinderen bij het uitrusten of een middagslaapje onder de bomen in de buitenlucht.

Voor uw wandelingen kunt u een aangepaste draagzak voor baby's huren in de winkel van Sport Confort, die 200 meter verderop is.

Indien beschikbaar kunnen wij u de pack bébé verhuren. Die bestaat uit een hoge stoel en een paraplu bed. U kunt er naar vragen tijdens uw reservering.
Prijs : 8 €/dag, 4 € voor de stoel en 4€ voor het bed.

Tot slot, om vooral niet te vergeten is er de Crèche/Halte-garderie “Les ptits Loups” op 200 m.: uw kleintjes kunt u vanaf de leeftijd van 3 maanden tot 6 jaar aan hun toevertrouwen, op basis van reservering !

Voor meer inlichtingen kunt u contact opnemen met 00.33.4.92.30.92.07.

Om met hun te ontdekken

- De muséoscope van het meer, die de geschiedenis van het meer van “Serre-Ponçon” verteld.
- «La maison du bois » in Méolans.
- « La malle aux poupons » in Seyne.
- De Eco-museums.
- De forten.
- Pedagogische boerderijen: in Jarjayes : de boerderij “du Col”, in Auzet; de boerderij van “Béridon” (het fokken van rendieren, bizons en lama's,…)
- “An'alpage”: biedt uitstapjes en wandelingen met een bepakte ezel,
- “Apiland”: ontdek de fascinerende bijenwereld.
- “La Montagne aux Marmottes”: een dierenpark met dieren uit de bergen: spektakel met roofvogels en pedagogische activiteiten.

Sport

Alle soorten balspellen zijn mogelijk op het multi sport terrein.
En ook: tafeltennis, tennis, pétanque en oefenen met mountainbike.

Uw kinderen leren samen te werken in een groep en zullen veel vriendjes maken. Er worden regelmatig toernooien georganiseerd door activiteitenbegeleiders.

Verhuur Location de cottages et chalets en été dans les Alpes Activiteiten voor kinderen Activités enfants au camping l'étoile des neiges Winteractiviteiten Activités hivernales au camping l'étoile des neiges Wellnessruimte Espace bien-être dans le camping en hiver Restaurant Restaurant avec spécialités alpines