BoekCamping Yelloh Village Etoile des Neiges
Het restaurant
Kom uw batterijen opladen tussen het meer en de bergen op een 5-sterrencamping

Het restaurant

Gun uzelf een moment van ontspanning in een hartelijke en huiselijke omgeving en kom nippen aan een cocktail aan de bar (met mate!) voordat u aan tafel gaat en gaat genieten van een van onze specialiteiten uit de bergen.

Wij bieden u een gevarieerde kaart met menu's voor iedereen, maar ook pizza's die u ter plaatse kan eten of mee kan nemen.

Ons restaurant is elke avond open (behalve op 24 en 31 december 2022), maar ook elke ochtend om het ontbijt te serveren.

Het gereserveerde halfpension bestaat uit een ontbijt en een warme maaltijd s'avonds.

De kosten hiervoor zijn :
Een volwassene : 30 €/ dag
Een kind van 2 tot 4 jaar : 7€ / dag
Een kind van 4 tot 12 jaar : 19 € / dag

Trakteert u op een van onze culinaire specialiteiten uit de bergen: de traditionele raclette, de niet te versmaden tartiflette of de verrukkelijke fondue met paddenstoelen...

En altijd : Een gevarieerde kaart met menu's voor iedereen, maar ook smakelijke pizza's (die u ook af kan halen).

En niet te vergeten onze formule demipension, de beste prijs voor een vakantie zonder zorgen !

Nieuw : Het menu tartiflette, groene salade en dessert, kan op bestelling worden geleverd bij uw chalet voor. Praktisch als u laat in het weekend aankomt of s'avonds na een afdaling met fakkels!

Verhuur Location de cottages et chalets en été dans les Alpes Kampeerplaatsen Emplacements de camping dans les Alpes Aquatisch gebied Espace aquatique dans le camping à la belle saison Zomer activiteiten Activités estivales au camping l'étoile des neiges Restaurant Restaurant avec spécialités alpines