HET MEER VAN SERRE-PONçON:
Gewoonweg lekker bruin worden op het strand en zwemmen of allerlei watersportactiviteiten beoefenen, zoals: waterskiën, wakeboarden, met een rubberen band getrokken door een speedboot, een elektrische boot huren, waterfietsen, kanoën, kajakken...
In Savines kunt u zeilen of u laten inschepen aan boord van de Carline om, door een rondvaart over het meer, geweldige landschappen te ontdekken.

WILDWATERSPORT:
Twintig minuten van de camping in de vallei van de Ubaye kunt u verschillende wildwatersporten beoefenen: rafting, hydro speed (zwemmen in wildwater), de kano- en kajak raft en canyoning.

De Ubaye, onstuimig, is een van de mooiste rivieren van Europa... De stroming gaat door nauwe bergengten, versnelt, mindert vaart en nodigt u uit voor een waterdans: raft, hydro speed, kanoën, kajakken. Kies wat bij u past en volg, voor nieuwe sensaties, het tempo van de stroom... 52 kilometer bevaarbaar met 60 stroomversnellingen.

Uitstapjes worden georganiseerd vanuit het dorp met onze partner ”Rapid’eau Raft”. U kunt alle informatie op hun website terugvinden: www.rapideau.com

Open van april tot oktober.