Ski plezier ! Ons dorp ligt direct naast de stoeltjesliften.

Er zijn duizend en een reden om te kiezen voor skiën in St Jean Montclar:
Allereerst is het een gezellig en hartelijk skistation. De skiomgeving bevindt zich tussen twee valleien en biedt 50 km. pistes voor elk niveau, gevarieerde en adembenemende landschappen en ook een snow-park.
En verder is de uitrusting van het ski station uitgebreid in verhouding tot de ontvangst capaciteit, u hebt dus volop de ruimte op de skipistes en relatief weinig wachttijd bij de skiliften.

De extra voordelen van deze winter 2012: om u nog meer plezier te laten beleven is er een nieuwe 6-persoons ontkoppelbare stoeltjeslift geplaatst, die u in 8 minuten naar de top van het plateau “de la Chau” brengt.
Door deze vele troeven bezit Jean Montclar het label "Ski France", "Famille plus" en ook " Station verte de vacances". De prijs-kwaliteit verhouding is uitmuntend!

En er is niet alleen skiën!
Dankzij het wandelen met sneeuwschoenen en de beschikbaarheid van de stoeltjeslift voor wandelaars zijn de bergen voor iedereen toegankelijk.
De drie hoogte restaurants ontvangen u in oude berghutten voor een warm en authentiek onthaal.
De schaatsbaan (600 m2 ijs) is ook toegankelijk met après-ski en s’avonds waar u op muziek kunt kunstschaatsen.
Het VVV van Montclar organiseert dagelijks activiteiten voor klein en groot.
Inlichtingen kunt u vinden op www.montclar.com
En ook:
- voor de liefhebbers van sterke sensatie: speed riding, parapente, sleeën, yooner (een apparaat tussen een slee en een kart)...
- neem de tijd om te slenteren langs de winkels, de kroegen en restaurants van het skistation.