MOUNTAINBIKE:
U kunt de mountainbike meenemen in de stoeltjeslift naar boven en volledig genieten van de afdaling of u neemt een van de vele dichtstbijzijnde routes of bospaden (inclusief het lenen van routes en kaarten, huren van GPS met circuits of trektocht met een gids). Bike park op de Grand Puy.
Inlichten voor de verhuur van fietsen, mountainbikes en elektrische fietsen bij onze partner “Sport Confort”: www.sportconfort.fr
Begeleide trektochten, alles inbegrepen, worden aangeboden vanaf de camping.

Video Sport Confort

Video

TROTIN’HERBE:
Een “trottinette“ is een soort step met grote banden ontworpen om in de weilanden naar beneden te gaan. Er is een geprepareerde piste en u kunt na de afdaling weer met de sleeplift naar boven. Een echte aanrader voor de hele familie!
In juli en augustus.

CYCLOTOURISME:
Vanaf het zeer prille begin is het bij ons het fietsparadijs; dichtbij mythische Franse en Italiaanse bergpassen, regelmatig beklommen door de coureurs van de Tour de France... Fietsen te midden van onvergetelijke landschappen onder de Zuidelijke Alpenzon!
Beklim de 6 schilderachtige bergpassen van de vallei van de “la Blanche” of “du Bès”, 1.185 m. tot 1.612 m. of laat u verleiden tot halen van het brevet van de 7 bergpassen van de “Ubaye”, van 1.135 m. tot 2.715 m.! Beklim de “St-Anne”, “col Saint-Jean”, “col de Pontis”, “Restefond-col de la Bonette” (de hoogste geasfalteerde weg in Europa op 2.802 m.), “col d’Allos”, “col de Vars” en “col de la Cayolle”.