Kom binnen en proef van de helende werking van het water

Balneotherapie gebruikt de weldadige invloed van zacht water en de gebundelde krachten van warmte en hydromassage.

BUBBELBAD:
Laat u masseren door jets of aaien door waterbubbels bij een temperatuur van 29°c, zodat uiteindelijk elk lichaamsdeel ontspant: anatomische bankjes, een “rivier” om tegen de stroom in te lopen met voetmassage...

SPA’S :
Water van 35 °c. brengt weldaad, ontspanning na inspanning en heeft helende effecten op de gezondheid: u kunt beter slapen of het bevordert en verbetert de kwaliteit ervan en het verlicht artritis...

SAUNA :
De sauna is het antwoord op de behoefte van een modern leven: kalmeert de zenuwen, helpt om stress te verjagen en vermindert verkrampte spieren. Een ontspanningsfactor, die, dankzij het kalmerend effect, vermoeidheid verjaagd, levensvreugde geeft en oppept.

HAMMAM is het allerbeste voor uw lichaamsgestel. Het opent de poriën van de huid en verwijdert onzuiverheden, opent de sinus en de luchtwegen om beter te kunnen ademhalen, het verlicht spierpijn... Het is een geweldig moment van ontspanning na een fysieke training.

BELANGRIJK :
De sauna en hammam worden ten strengste ontraden voor kinderen en personen met hart- en vaatproblemen. De contra-indicatie staat gespecificeerd aangegeven in de ruimte voor balneotherapie. Aarzel, indien nodig, niet voor nadere informatie.

Van 22.12.12 tot 23.03.13 is deze ruimte toegankelijk voor de hele familie.
Van 07.05.2013 tot 07.09.13 is de ruimte GERESERVEERD VOOR PERSONEN VAN 18 JAAR EN OUDER om de rust van de omgeving te bewaken.

Shorts en bermuda’s zijn vanwege hygiënische reden verboden.